Ik zoek technisch personeel

Als gespecialiseerd bureau kunnen wij ons goed verplaatsen in de wensen en belangen van u als opdrachtgever. Gaat uw organisatie een nieuw project opstarten? Moeten er werkpieken opgevangen worden? Hebt u een specialist nodig bij ziekte-uitval?

U kunt bij ons terecht met al uw technische vacatures.
Wij zorgen voor vakbekwaam technisch personeel

Om voor u de geschikte kandidaat te vinden beschikken wij over een actuele database met zowel inmiddels ervaren oud-studenten van VTOC Fokker alsmede studenten die nu op school zitten. Dit is een voordeel omdat wij onze werknemers zelf hebben opgeleid en begeleid, of nog steeds aan het begeleiden zijn tijdens hun opleiding bij VTOC Fokker. 

Wij kennen deze (toekomstige) werknemers dus al heel goed. Wij weten wat zij willen en kunnen en wat hun potenties en ambities zijn. Hierdoor kunnen wij voor u de perfecte werknemer voor die ene functie vinden en misschien wel toekomstige werknemers al begeleiden richting uw organisatie

Flexibiliteit

De wereld om ons heen verandert snel. Het wordt voor u als organisatie steeds moeilijker om de juiste mensen te krijgen en te behouden. Flexibele organisaties hebben daarom de toekomst. Flexibiliteit maakt uw organisatie wendbaar en daardoor succesvoller. Wij doen er alles aan om samen met u uw organisatie op de juiste momenten te voorzien van de juiste vakbekwame technische medewerkers.